Sales recruitment bureau Good Company

Zoekt jouw bedrijf een partner in sales recruitment? Ben je op zoek naar gekwalificeerde sales professionals maar weet je niet hoe je ze moet bereiken? Breid je sales teams uit met behulp van Good Company. We zijn een sales recruitment bureau gevestigd in Amsterdam, maar bedienen ook bedrijven in de rest van Nederland. We denken met je mee, zoeken naar kandidaten binnen en buiten ons grote netwerk en stellen je snel voor aan gemotiveerde sales professionals. Aan de slag!

Wat is sales recruitment?

Sales recruitment is het werven en selecteren van sales professionals voor uiteenlopende functies in sales. Salesfuncties lopen veelal uiteen van accountmanagementfuncties tot rollen in trading en brokering, waardoor de zoektocht naar goed personeel soms een uitdaging is. Als bedrijf wil je de juiste persoon aannemen om jouw product of dienst aan de man te brengen, of de juiste sales consultant binnenhalen voor het onderhouden van een specifieke markt. Daar kunnen wij je bij helpen als sales recruiter! Samen met een gespecialiseerde sales recruitment consultant van Good Company vind je snel geschikte kandidaten voor jouw salesfuncties.

Sales recruitment bureau

 

werving en selectie sales functies

Waarom een sales recruitment bureau inschakelen voor je werving en selectie?

Het voordeel van een sales recruitment bureau ten opzichte van een bureau dat zich niet specifiek op deze markt richt, ligt in de expertise binnen deze sector. Als sales recruitment bureau snappen we wat je zoekt, hebben we kennis van de markt en weten we waar de beste kandidaten zich bevinden. Daarnaast hebben we in de loop der jaren een enorm netwerk opgebouwd van gekwalificeerde sales professional die we graag benaderen voor een baan bij jouw bedrijf.

Wat levert samenwerken met een sales recruitment bureau op?

Als je besluit een samenwerking aan te gaan met een sales resruitment bureau als Good Company, mag je de beste service en resultaten verwachten. Op basis van jouw behoeften zoeken we naar kandidaten die voldoen aan het profiel dat jij voor ogen hebt, en brengen je vervolgens snel met deze professionals in contact. Bovendien begeleiden we je gedurende het hele sollicitatieproces — van eerste kennismaking tot onderhandelingsgesprek en het tekenen van het contract. Kortom, een samenwerking met een sales recruitment bureau levert je snel een geschikte invulling op voor jouw openstaande functie.

Recruitment bureau in sales

 

Bovendien denken we graag met je mee! Weet je niet precies welke skills of wat voor type salesfunctie jouw bedrijf op dit moment verder helpt? Samen met jou zoeken we uit welk profiel het beste past bij je doelstellingen.

Is Good Company enkel een sales recruitment bureau in Amsterdam?

Ondanks dat ons kantoor gevestigd is in Amsterdam, zijn we als sales recruitment bureau actief in heel Nederland en België. Dus of je nu sales vacatures in Amsterdam, Groningen, Antwerpen, Enschede of ergens anders uit wil zetten, we zorgen dat je snel de juiste invulling hebt gevonden!

Sales recruitment bureau Amsterdam

Doet Good Company ook aan sales werving en selectie op internationaal niveau?

We werken veel samen met bedrijven die een vestiging hebben in Nederland en/of België, maar beperken onze zoektocht zeker niet tot enkel deze landen.
Internationaal personeel werven

Internationaal netwerk

We zoeken internationaal naar kandidaten en gaan in overleg of zij bereid zijn te verhuizen voor een nieuwe functie. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw zoekgebied sterk vergroot. En daarmee de kans op het vinden van de perfecte kandidaat. Uiteraard kijkt een sales headhunter van Good Company samen met jou naar de taaleisen die aan de functie hangen. Uit ervaring blijkt dat veel bedrijven regelmatig zoeken naar twee- of meertalige talenten die een internationale markt voor hun rekening nemen. We hebben dan ook veel kandidaten in ons netwerk die naast Engels ook een tweede taal beheersen.

Welke sales vacatures zijn actief op Good Company?

 

Op dit moment heeft Good Company een brede selectie sales vacatures online staan. Zowel nationaal als internationaal. Van business development en account management tot trading en brokering — en voor iedere vacature schrijven/optimaliseren we de vacaturetekst. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw vacature(s) de juiste mensen bereiken.

salesfuncties bij verschillende bedrijven

Benieuwd wat Good Company voor jou kan betekenen in sales recruitment?

Op zoek naar een gespecialiseerde partij in sales recruitment? Met Good Company hebt je snel de mensen gevonden die je zoekt. We geloven namelijk dat de mogelijkheden eindeloos zijn als je je omringt met de juiste mensen. Wist je trouwens dat we ook actief zijn in marketing recruitment, IT-recruitment en techniek recruitment? Bekijk snel de mogelijkheden!