When It Comes To Work, We're In This Together

Wat is een organisatie, anders dan slechts een groep mensen bij elkaar? Het antwoord is niets. Wij begrijpen dat je het liefst met mensen werkt die het beste in jou en elkaar naar boven halen. Met andere woorden: je wil goed gezelschap om je heen.

We zijn gespecialiseerd in de markten Marketing, Sales, Techniek en ICT. We werken nauw met je samen om mensen voor je te vinden die niet alleen voldoen aan je eisen, maar deze overtreffen.

Neem contact op
When It Comes To Work, We're In This Together

How We Work

Introductie

The Intro

Het begint bij jou. We nemen uitgebreid de tijd om je te leren kennen en je wensen vast te leggen. Ook brengen we in kaart wat je bedrijf karakteriseert en welke mensen je zoekt.

Good Company Profiel

The Profile

Vervolgens stellen we een passend functieprofiel op—gebaseerd op de informatie die je hebt gedeeld en onze kennis van de markt. De sterke basis van waaruit wij gefocust op zoek gaan naar jouw nieuwe mensen.

Good Company - Zoektocht

The Search

We hebben zowel het netwerk als de marketingkennis om jouw vacature op grote schaal te promoten. We combineren dit met onze persoonlijke wervingsstrategie en verzamelen een pool van passend talent.

The Screening

Het moment om te gaan matchen. We gebruiken slimme beoordelingstools—zoals persoonlijkheidstesten—om voorbij het cv te kijken. Om de persoon achter al die statistieken, cijfers en symbolen goed naar voren te laten komen.

The MeetUp

Tijd om talent te ontmoeten. Van het eerste contact tot het sollicitatiegesprek, van salarisonderhandeling tot het aanbieden van een contract—wij zijn er om te begeleiden in, naar, door en voorbij elke stap.

Good Company Rapport

The Report

Ben je graag goed op de hoogte? Wij ook. We geven je inzicht in alle relevante data zodat je de voortgang van het zoekproces kunt volgen. Van belangrijke updates tot een volledig eindrapport.

Choose What's Good For You

Success-based Good Company Pakket

Success-based

Geen haast, maar wel op zoek naar aanvulling voor je team? Ga dan voor succes-based. We zoeken naar passend talent en geven je een seintje wanneer het tijd wordt ze te ontmoeten. Ook een exclusieve samenwerking of aannemen op freelance-basis behoort tot de mogelijkheden.

Trial Partnership Good Company Pakket

Trial Partnership

Alle voordelen van een partnership voor een periode van 2 maanden. Start een gerichte zoektocht waarin wij zeldzame professionals voor je op kunnen sporen. Binnen 8 weken hebben wij gevonden wat je zocht.

Always-on Partnership Good Company Pakket

Always-on Partnership

In alle rust, steady doorgroeien. Voor als je altijd op zoek bent naar nieuw talent om grootse ambities waar te maken. Ontmoet goede mensen, op elk moment.

We Connect Good People To Good Places

Upload Your Vacancy


Staat de vacature online? Deel hier dan de link.

of

Upload de vacature als pdf- of docx-bestand.

Ik ga akkoord met het privacybeleid. *