Recruitment technisch personeel met Good Company

Veel bedrijven kampen met een tekort aan technisch personeel. Of dit nu komt door een krappe arbeidsmarkt of een gebrek aan tijd en aan ervaring op het gebied van het werven van technisch personeel, het kan je doelstellingen behoorlijk in de weg zitten. Daarom is het belangrijk dat je snel goed technisch personeel vindt! Maar hoe?

Technisch personeel gezocht?

Good Company is gespecialiseerd in techniek recruitment, wat betekent dat we al ruim 12 jaar actief zijn als recruitment bureau binnen de technische markt. Voor grote, internationale bedrijven maar ook voor het middel- en kleinbedrijf zetten wij ons in om personeel te vinden dat volledig aansluit op de te vervullen functies. Dit doen we op een persoonlijke en pragmatische manier; samen met jou bepalen we de strategie en nemen je vervolgens de tijdrovende sollicitatieprocessen uit handen. Op die manier vind je snel invulling voor jouw techniek vacatures.

Ik heb tekort aan technisch personeel. Kan Good Company hierbij helpen?

Technisch personeel gezocht maar niet de middelen om snel kandidaten te werven? Bij een tekort aan technisch personeel is Good Company zeker een partij om te benaderen. We hebben niet alleen de ervaring binnen en kennis van de technische arbeidsmarkt, we hebben ook de nodige netwerken en talentpools. Vanuit deze positie gaan we actief op zoek naar personeel dat aansluit op jouw wensen. Of het nu gaat om een startersfunctie of een managementrol, we denken graag met je mee en gaan aan de slag om snel talent aan je voor te stellen. 

Partner in techniek recruitment

Uiteraard kijken we samen met jou naar de oorzaak van je tekort aan technisch personeel. Hoe kunnen wij je helpen om dit probleem weg te nemen?

Kortom, voor ieder bedrijf dat op zoek is naar technisch personeel is Good Company een geschikte partner.

tekort aan technisch personeel

 

Ik zoek technisch personeel. Hoe vind ik technisch personeel?

De technische arbeidsmarkt is geen gemakkelijke markt om personeel te vinden. Vaak zijn medewerkers gespecialiseerd en daarom niet in iedere functie inzetbaar. Toch zijn er manieren waarop je goed technisch personeel kunt benaderen. Als je zelf de middelen en netwerken niet hebt om een specifieke doelgroep te bereiken, kan het handig zijn om een samenwerking aan te gaan met een recruitment bureau

Een uitgebreid netwerk

Omdat Good Company gespecialiseerd is in de werving en selectie van technisch personeel, hebben we in de loop der jaren een enorm netwerk opgebouwd van duizenden getalenteerde mensen met een achtergrond in techniek. Dit netwerk vormt dan ook de basis van waaruit we op zoek gaan naar personeel dat bij jouw functie(s) past. Maar we kijken verder. Ook buiten ons netwerk creëren we zo veel mogelijk bereik voor jouw vacatures. Door middel van online marketing en het actief sourcen van kandidaten, stellen we je snel voor aan geschikt talent. 

Ik zoek technisch personeel

Is Good Company een uitzendbureau voor technisch personeel?

In tegenstelling tot veel van onze collega’s zijn wij geen uitzendbureau voor technisch personeel. Dit betekent dat we personeel werven voor jouw bedrijf, wat vervolgens ook bij jou in dienst treedt. We geloven namelijk dat dit ten goede komt aan de werkrelatie. Good Company fungeert dus enkel als intermediate en om ervoor te zorgen dat werkgever en werknemer elkaar vinden. Natuurlijk kun je ook tijdens het sollicitatieproces en de onderhandelingen op onze hulp rekenen. Na afronding van het contract van jouw nieuwe personeel, maken ze volledig deel uit van jouw team. 

Doet Good Company ook aan detachering van technisch personeel?

In principe ligt onze service voornamelijk bij het samenbrengen van werkgever en werknemer, waarbij werknemer na het tekenen van een contract volledig in dienst treedt bij jou als werkgever. Detachering van technisch personeel valt daarom niet onder onze dagelijkse werkzaamheden. Maar omdat we begrijpen dat ieder bedrijf behoefte heeft aan iets anders, staan we altijd open voor een gesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden! Overigens werken we wel veel samen met bedrijven die actief zijn in de detachering van technisch personeel. 

Detachering van technisch personeel

Werving en selectie technisch personeel of recruitment technisch personeel? Wat is het verschil?

Tussen de werving en selectie van technisch personeel en recruitment van technisch personeel zit weinig verschil. ‘Recruitment’ betekent namelijk niet veel meer dan ‘werving en selectie’, wat neerkomt op het zoeken, selecteren en voorstellen van kandidaten voor specifieke functies. Toch identificeert Good Company zich als recruitment bureau, simpelweg omdat dit voor ons de lading van onze werkzaamheden beter dekt.

Meer dan een recruitment bureau

We doen namelijk méér dan enkel het werven en selecteren van talent. We gaan met jou in gesprek over wat je precies zoekt. We stellen uitgebreide bedrijfs-, functie- en kandidaatprofielen op om de keuze makkelijk te maken. Daarnaast bieden we gedurende het hele recruitmentproces ondersteuning en kun je rekenen op ons advies en onze expertise. Ook maken we gebruik van recruitment marketing, wat neerkomt op het inzetten van marketingtechnieken om vacatures breder onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

Waar in Nederland is Good Company actief in het vinden van technisch personeel?

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam zoeken we technisch personeel voor jouw bedrijf. Dit betekent echter niet dat ons zoekgebied zich ook beperkt tot enkel technische vacatures in Amsterdam. Integendeel; ons netwerk strekt tot voorbij de landsgrenzen. Ook in België hebben we ondertussen een groot netwerk opgebouwd. Dit betekent dat je voor jouw zoektocht naar personeel in alle regio’s van Nederland en België terechtkunt bij Good Company. Dus technisch personeel gezocht in Brabant, Groningen, Overijssel, België of een andere regio? We helpen je graag!

Recruitment technisch personeel

Technisch personeel gezocht

Wat voor technische vacatures zijn er nu actief op Good Company?

Omdat er binnen de technische markt erg veel verschillende disciplines bestaan, vind je op onze website diverse categorieën die elk gewijd zijn aan een specifieke rol, functie of vakgebied. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Installatie, Productontwikkeling of Logistiek. Bekijk welke technische vacatures er op dit moment online staan.

Naast techniek recruitment richten we ons bovendien ook op IT-recruitment.

Wat kan Good Company voor mij betekenen?

Good Company helpt je bij het vinden en aannemen van technisch personeel. Als jouw bedrijf kampt met een tekort aan technisch personeel, zoeken we samen met jou naar manieren om de juiste kandidaten aan te spreken en te enthousiasmeren voor een functie binnen jouw bedrijf. We kijken naar de functie-eisen en gaan vervolgens gericht op zoek naar de juiste invulling.

Recruitment technisch personeel met Good Company

Technisch personeel gezocht voor jouw bedrijf?

We begrijpen dat ieder bedrijf anders is. Daarom bieden we de mogelijkheid om, naast de standaardpakketten op onze website, een gepersonaliseerd recruitment pakket samen te stellen. Op die manier betaal je enkel voor de diensten waar jouw bedrijf op dat moment behoefte aan heeft. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!