Bedrijven die we versterken

Good Company helpt bedrijven om toekomstambities waar te maken. Soms door leeggeraakte posities in te vullen, maar veel vaker door uit te zoeken welke rollen er gecreëerd moeten worden — omdat ze nog niet bestaan binnen de huidige setting van het bedrijf.

Dat vraagt van organisaties om een blik naar binnen te werpen: Wie zijn wij? Waar staan we voor? Wat willen we bereiken en hoe snel? En wie hebben we daarvoor nodig?

Good Company gaat deze expeditie samen aan en vindt de individuen die naadloos aansluiten op de kernwaarden van organisaties, die beschikken over passende soft en hard skills, en die gedeelde ambities koesteren.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Telefoon

Girav Long Fit

De juiste mensen om je heen – dat wilde kledingbedrijf Girav bereiken. Want met de juiste mensen binnen je bedrijf, die de juiste kennis en expertise bezitten, groeien je mogelijkheden exponentieel. Het was aan ons om deze mensen te vinden.

“Ze hebben binnen anderhalve maand de perfecte kandidaat voor ons gevonden.” – Erik de Weerd, CEO

Unieke zoektocht afgestemd op bedrijfsbehoeften 

Nieuwe CMO geplaatst 

In-house marketingteam gerealiseerd

Hunter Douglas

Vanuit één enkele zoektocht ontstond een langdurige samenwerking. Samen met Hunter Douglas keken we naar personeelsbehoeften, de mogelijkheden en de manier waarop Good Company hier invulling aan konden geven.

“In no time waren er gesprekken ingepland en konden wij een keuze maken tussen de kandidaten.” – Linda Metselaar, HR Manager

2 kandidaten op dezelfde dag gestart 

Bedrijfsbrede uitbreiding van teams

Snel oplossingen gevonden voor urgente posities

Van Caem Klerks

In korte tijd zeven verschillende tradingposities vervullen — dat was de opdracht die we meekregen van internationaal handelshuis Van Caem Klerks Group. We selecteerden, kwalificeerden en communiceerden, en kwamen zo tot een resultaat waar we trots op zijn. 

7 plaatsingen binnen 3 weken

Ondersteuning bij uitbreiding team

Snelle communicatie en startdatum

Studytube

Studytube schakelde ons in om een enorme groei voort te zetten: van start-up naar professionele scale-up. Ook hier was het een uitdagingen om rollen in te vullen die nog niet bestonden. Good Company werd ingeschakeld om het profiel vorm te geven en de juiste mensen te vinden die de immense groeiambitie waarmaakten.

“Neem bijvoorbeeld onze Operations Manager. Ik vraag me oprecht af of we die zonder Good Company ooit gevonden hadden.”

– Lara Vreeke, Recruitment Manager

20 plaatsingen binnen 1 jaar

Operation Manager, Implementatie Consultant, Partner Manager, Customer Succes Manager, Sales, Online Learning Consultant, Customer Service

Jouw bedrijf ook hier?

Zoek je een wervingspartner die precies het juiste talent voor je vindt? Good Company helpt je verder.