For Work To Be Great, It Needs To Be Good

Good Company helpt werkgevers en werknemers bij de belangrijkste factor in hun werklevens: de mensen. Door te zorgen dat zij elkaar begrijpen, vinden, versterken en gelukkig maken.

Neem contact op
Two teammates drawing a portrait sketch

Experts In The World Of Work

Ons hele werkende leven hebben we gebouwd aan het uitbreiden van onze kennis, inzichten, ervaring en expertise om anderen te helpen bij het bouwen van hun werkende levens. In het begin lag de focus uitsluitend op IT, maar al snel doken we ook in de wereld van marketing, techniek en sales.

Female portrait sketch

How We Work

Voor ons is Good Company zoveel meer dan een naam alleen. Het is onze filosofie om ons te omringen met mensen die we waarderen en bewonderen— en om hen te verbinden aan werkplekken waar ze volledig tot hun recht komen en kunnen groeien. Wij kiezen daarom voor een menselijke aanpak en brengen openheid, creativiteit en vertrouwen terug in elke stap van het proces.

Labyrinth inside a head sketch
Understanding

We leren zowel de organisaties als kandidaten waarmee we werken op elk vlak kennen—van motivaties tot wensen, 'quirks and charmes'—om zo tot passende matches te komen.

Meaningful Connections

We richten ons op het maken van uitsluitend perfecte verbindingen—mensen samenbrengen die elkaar sterker, gelukkiger en succesvoller maken, zowel in het werkleven als daarbuiten.

Expert Guidance

De expertise die we opgebouwd hebben in de loop der jaren gebruiken we elke dag bij het begeleiden en ondersteunen van de mensen om ons heen—door alle verzamelde kennis, inzichten en netwerken te delen.

Bekijk alle vacatures

ICT (116) Sales (72) Marketing (50) Techniek (39) Business Consulting (14) Finance (10)

Neem contact op

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Good Company Team