Marketing recruitment bureau Good Company

Goed marketingpersoneel vinden is tegenwoordig essentieel voor ieder bedrijf. Maar in een dynamische en onvoorspelbare arbeidsmarkt is dat niet altijd makkelijk. Good Company helpt je hierbij! Met een expertise in marketing recruitment weten we waar talent zich bevindt en hoe we het aan jouw bedrijf kunnen binden.

Het werven van marketingkandidaten vergt een specifieke aanpak, gericht op de behoeften van marketingprofessionals en aangepast op de huidige marktwerking. Ontmoet snel marketingkandidaten voor jouw vacature(s) via Good Company.

Waarom marketingkandidaten werven via Good Company?

Met een expertise in marketing recruitment weten we waar talent zich bevindt en hoe we het aan jouw bedrijf kunnen binden. Het werven van marketingkandidaten vergt een specifieke aanpak, gericht op de behoeften van marketingprofessionals en aangepast op de huidige marktwerking. Ontmoet snel marketingkandidaten voor jouw vacature(s) via Good Company.

Binnen Good Company hebben we een team dat zich enkel richt op marketingkandidaten. Dit betekent dat we in de loop der jaren een sterk netwerk hebben opgebouwd van kandidaten binnen dit vakgebied. Daarnaast weten we wat deze professionals drijft, waar ze zich bevinden en wat ze zoeken in een baan. Deze kennis en ervaring zetten we dan ook optimaal in om jou te ondersteunen in je zoektocht naar marketingpersoneel.

Nieuwsgierig naar onze Good Company Marketing Meet-Up? Bekijk de video!

Meer dan marketing recruitment

Bovendien zoeken we actief naar marketingprofessionals die echt aansluiten op je vacatures. Hierbij maken we gebruik van ervaren consultants en een sterk marketing- en datateam. We kijken verder dan cv’s en koppelen zo de beste kandidaat aan jouw vacature. Want als je je omringt met mensen die het beste in jou en elkaar naar boven halen, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Voor welke marketingfuncties kan ik terecht bij Good Company?

marketingfuncties bij Good Company

Op onze website vind je een breed aanbod aan marketingvacatures; van junior- tot managementfuncties. We luisteren naar je behoeften en stellen aan de hand van je wensen een plan op dat beantwoordt aan je verwachtingen. We bepalen de koers op basis van de te vervullen functie en zoeken vervolgens doelgericht naar de juiste invulling. Uit ervaring weten we dat een juniorrol een andere aanpak behoeft dan een managementfunctie, en hier spelen we dan ook volledig op in. 

Ook als je meerdere marketingvacatures hebt, kun je bij ons terecht. Zo hebben we in het verleden meerdere bedrijven ondersteund bij het opstellen van volledige marketingteams — van CMO tot trainee.

Werkt Good Company met vaste kandidaten of op interim-basis?

We vinden het belangrijk dat het talent dat wij plaatsen bij onze partners volledig op z’n plek zit. Daarom werken we voornamelijk met vaste kandidaten, wat betekent dat jouw nieuwe aanwinst bij jou in dienst treedt. We fungeren dus als recruiter marketing voor jouw vacatures! Wij helpen je bij het zoeken, vinden en aannemen

 van nieuw talent, waarna jij de regie hebt over het vervolgproces. Op die manier zijn we in staat langdurige samenwerkingen te realiseren, tussen ons en onze partners maar ook tussen onze partners en hun nieuwe personeel.

marketing recruitment team

Kan ik als bedrijf zelf kiezen van welke marketing recruitment services ik gebruik wil maken?

marketing recruitment services

Ieder bedrijf is uniek, en heeft unieke behoeften. Daarom biedt Good Company de mogelijkheid om een gepersonaliseerd recruitmentpakket samen te stellen. Je betaalt alleen voor de service die jij op dat moment nodig hebt. Op die manier proberen we op een passende manier invulling te geven aan jouw zoektocht naar personeel. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je vacatures te laten herschrijven en gerichte marketingcampagnes uit te laten zetten, maar geen gebruik te maken van de mogelijkheid om professionele kantoorfoto’s te laten maken voor op je bedrijfsprofiel. Jij bepaalt.

Is Good Company enkel een marketing recruitment bureau?

Ondanks onze ervaring als recruitment bureau online marketing zijn we ook actief in andere sectoren. Zo richten we ons als recruitment bureau ook op sales recruitment, IT-recruitment en techniek recruitment. Hierdoor kunnen we ieder bedrijf voorzien van veelzijdige service, waarbij we niet gelimiteerd zijn tot één vakgebied. Binnen Good Company heeft iedere sector zijn eigen specialisten, waardoor zowel jij als de kandidaat in contact staat met iemand die verstand heeft van zaken. 

Daarnaast gaat onze service ook verder dan enkel recruitment. Naast het vinden en aantrekken van personeel voor jouw bedrijf, ondersteunen we je ook tijdens het gehele sollicitatieproces. Je kunt op ons rekenen tijdens onderhandelingen, sollicitatiegesprekken, evaluaties en meer!

marketing recruitment

Marketing recruitment voor jouw bedrijf?

Op zoek naar marketingprofessionals voor jouw bedrijf? Ontdek wat Good Company voor jou kan betekenen!