Gespecialiseerde IT-recruitment bij Good Company

Wat is IT-recruitment? En hoe kan het bijdragen aan het succes van jouw bedrijf? Good Company is gespecialiseerd in het vinden van IT-personeel dat past bij jouw visie en bedrijfscultuur. Besteed daarom de IT-werving van jouw bedrijf uit aan Good Company, en ontmoet in korte tijd kandidaten die aansluiten op jouw functie(s).

Wat is IT-recruitment?

IT-recruitment is een relatief nieuw vakgebied dat zich volledig richt op het zoeken en aannemen van geschikt IT-personeel. Omdat de vraag naar goede IT-specialisten de afgelopen jaren steeds sneller is toegenomen, is IT-recruitment een belangrijke categorie geworden binnen de werving- en selectiebranche.

De kracht van gespecialiseerde IT-recruitment zoals we dat bij Good Company aanpakken ligt in het wederzijds begrip van kandidaat en consultant. Dit betekent dat onze consultants ervaring hebben binnen de IT-arbeidsmarkt, kennis hebben van de diverse specialismen binnen deze markt en dit kunnen vertalen in kwalitatieve en duurzame relaties tussen werknemer en werkgever.

We verstaan niet alleen ons eigen vak, we kunnen ons ook goed inleven in de wensen en behoeften van IT’ers en bedrijven die naar ze op zoek zijn.

 

Gespecialiseerde IT recruitment met Good Company

De voordelen van IT-recruitment voor het vinden IT-personeel?

Beste IT werving en selectie

De voordelen van IT-recruitment zijn veelvoudig. In tegenstelling tot brede werving en selectie legt IT-recruitment de focus uitsluitend op IT-personeel, waardoor er veel efficiënter en gerichter gezocht kan worden. Daarnaast hebben alle consultants van Good Company uitgebreide kennis van de IT-arbeidsmarkt en de diverse niches hierbinnen. Op basis van deze kennis weten we waar de juiste kandidaten voor ieder bedrijf te vinden zijn. En met behulp van hun verstrekkende netwerk is het geschikte IT-personeel snel gevonden.

Wat is het verschil tussen IT-werving en -selectie en IT-recruitment?

Tussen IT-werving en -selectie en IT-recruitment zit weinig concreet verschil. Beide vakgebieden houden zich bezig met de zoektocht naar nieuw personeel. Toch identificeren wij ons meer met recruitment omdat onze werkwijze verder gaat dan enkel het werven en selecteren van IT-personeel.

De invulling die Good Company geeft aan IT-recruitment strekt ver voorbij de gangbare werkzaamheden. Zo zoeken en selecteren we niet alleen kandidaten voor specifieke functies, ook begeleiden we zowel kandidaat als opdrachtgever tijdens het gehele vervolgproces. Dit betekent dat beide partijen ondersteuning kunnen verwachten tijdens de sollicitatiegesprekken, onderhandelingen en de afronding.

Op die manier zorgen we ervoor dat iedereen met een goed gevoel de nieuwe samenwerking aangaat. Onze naam verraadt het eigenlijk ook al: je wil gewoon goed gezelschap om je heen.

 

Werving en selectie IT personeel

Doet Good Company ook aan IT-executive search?

IT recruitment Amsterdam / Gespecialiseerde IT werving in Amsterdam

In feite voert Good Company bij iedere samenwerking een gerichte IT executive search uit. Dit betekent dat onze consultants op basis van jouw wensen, eisen en behoeften een gerichte zoektocht starten naar de beste invulling voor jouw vacature(s). Door deze IT executive search uit handen te geven, bespaar je tijd en energie — wat er uiteindelijk voor zorgt dat jij je volledig kunt richten op kwalitatieve gesprekken met enkel geschikte kandidaten. Kortom, een IT executive search vanuit Good Company zet jouw bedrijf en vacature(s) centraal, om zo uitbreiding voor je team(s) te vinden die volledig aansluit op het gewenste profiel.

 

Enkel IT-recruitment in Amsterdam?

We zijn er dan wel gevestigd, maar dit betekent niet dat we ons enkel richten op het vinden van IT-personeel in Amsterdam. Onze consultants werven namelijk in heel Nederland en België. Ons netwerk is hier dan ook zorgvuldig op ingericht en maakt het mogelijk om in alle regio’s IT-personeel te vinden.

Welke IT-vacatures zijn actief op Good Company?

De IT-vacatures bij Good Company worden overzichtelijk weergegeven op onze website. Ieder specialisme kent zijn eigen categorie, waardoor IT-specialisten jouw specifieke vacature gemakkelijk kunnen vinden. Hiermee zorgen we er ook voor dat je veel kwalitatieve sollicitaties ontvangt, en dat jouw IT-vacatures precies de juiste doelgroep bereiken.

Good Company is gespecialiseerd in IT-werving van onder andere:

  • Software Developers
  • Software Testers
  • IT Consultants
  • Network Engineers
  • BI-specialisten (BI werving)
  • Data-analisten
  • en meer.

Gespecialiseerde IT werving en selectie

Benieuwd wat Good Company voor jou kan betekenen?

Ben je benieuwd wat Good Company voor jou kan betekenen als partner in IT-recruitment? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken, dan gaan wij voor je aan de slag!