Hunter Douglas

Vanuit één enkele zoektocht ontstond een langdurige samenwerking. Samen met Hunter Douglas keken we naar personeelsbehoeften, de mogelijkheden en de manier waarop Good Company hier invulling aan konden geven.

De initiële zoektocht die Hunter Douglas bij ons heeft neergelegd was gericht op het vinden van invulling voor twee functies: Online Campaign Manager en Search Marketing Specialist. Deze twee professionals hebben wij snel kunnen vinden en tegelijk laten starten, waarmee de basis voor een hechte samenwerking was gelegd.

HD

HD

Na frequente gesprekken over bedrijfsbehoeften, mogelijkheden en de toekomst van verschillende afdelingen binnen de organisatie, heeft Good Company ook het vertrouwen gekregen om voor deze andere afdelingen talent te vinden. Met succes!

 

2 kandidaten op dezelfde dag gestart 

Bedrijfsbrede uitbreiding van teams

Snel oplossingen gevonden voor urgente posities

In no time waren er gesprekken ingepland en konden wij een keuze maken tussen de kandidaten.” – Linda Metselaar, HR Manager

Samen met de HR-afdeling van Hunter Douglas blijven we kijken naar nieuwe manieren om de business te laten groeien. Of dit nu met talent op vaste, tijdelijke of freelance-basis is, ter vervanging of ter uitbreiding ― we zetten ons voortdurend in om talent te vinden dat past bij dit mooie bedrijf.

HunterDouglas

Ook op zoek naar geschikt personeel?

Of je nu zoekt naar personeel ter uitbreiding of vervanging van je teams – Good Company biedt maatwerk. Ontdek snel wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!