Van Caem Klerks

In korte tijd zeven verschillende tradingposities vervullen — dat was de opdracht die we meekregen van internationaal handelshuis Van Caem Klerks Group. We selecteerden, kwalificeerden en communiceerden, en kwamen zo tot een resultaat waar we trots op zijn.

VanCaem

Internationaal handelshuis Van Caem Klerks draait op mensen die goed zijn in hun vak. Die betrouwbaar zijn, inzet tonen en waar talent voor trading in het bloed zit. De opdracht om 7 verschillende tradingposities binnen het bedrijf te vervullen, was dan ook vooral gericht op het vinden van de juiste mensen.

We luisterden naar de behoeften van Van Caem Klerks en hebben vervolgens vacatures uitgezet binnen en buiten ons netwerk — wat al snel gekwalificeerde kandidaten opleverde. De lijnen bleven kort waardoor snel gesprekken werden ingepland, contracten werden getekend en nieuwe werknemers aan de slag konden.

VanCaem

7 plaatsingen binnen 3 weken
Ondersteuning bij uitbreiding team
Snelle communicatie en startdatum

VanCaem

In slechts drie weken tijd zijn er maar liefst zeven nieuwe traders gestart bij Van Caem Klerks. Allemaal geplaatst in augustus en in september van start gegaan. De soepele en bovenal razendsnelle samenwerking zorgt ervoor dat Van Caem Klerks in rap tempo blijft groeien — en Good Company voorziet graag in de vraag naar enthousiaste, gekwalificeerde en betrokken trading professionals.

Ook op zoek naar geschikt personeel?

Of je nu zoekt naar personeel ter uitbreiding of vervanging van je teams – Good Company biedt maatwerk. Ontdek snel wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!