Locatie: Amsterdam & Groningen

Bringing Good People & Good Places Together. Dat is wat we doen. 

Bij Good Company geloven we dat het de mensen zijn die het (werk)leven kleur geven. We willen er daarom voor zorgen dat de juiste mensen bij elkaar komen; dat zij elkaar begrijpen, versterken en gelukkig maken. Dit doen we onder meer door een platform te bieden met 1.400+ vacatures in IT, Sales, Marketing en Techniek. Maar ook door een menselijke aanpak te hanteren met oprechte interesse in zowel onze opdrachtgevers als de professionals waar zij naar op zoek zijn. 

Werken bij Good Company

Onze missie om bedrijf en talent bij elkaar te brengen, begint bij onszelf; wij willen ons omringen met mensen die ons inspireren, motiveren en iedere dag blijven uitdagen. Daarom zoeken we doorzetters. Of je nu het liefst de hele dag in contact staat met klanten of juist liever achter je computer kruipt om onze website te voorzien van high-end functionaliteiten, samen zoeken we naar de beste plek voor jou binnen ons bedrijf.  

Je komt terecht in een optimistisch klimaat met volop oog voor de toekomst. Ons team bestaat uit een grote groep energieke en ambitieuze mensen die samen blijft zoeken naar nieuwe mogelijkheden om onze partners te helpen. Werk je bij Good Company, dan krijg je het vertrouwen, de mogelijkheden en verantwoordelijkheden om met ons mee te bouwen aan ‘recruitment reinvented’.

Naast de tevredenheid van onze klanten en de kandidaten die we begeleiden, vinden we het minstens zo belangrijk dat jij je bij ons op je plek voelt. Daarom willen we je vanaf het begin laten weten waar je aan toe bent. Wel zo fijn. 

Als je bij ons solliciteert, staat je een transparant proces te wachten. Maak je geen zorgen, we doen dit vaker en zullen je met dezelfde aandacht begeleiden als onze klanten en kandidaten.

Recruitment Consultant

Amsterdam |

Ben jij benieuwd waar je met de juiste training toe in staat bent? Wil je jezelf uitdagen en direct de tools en verantwoordelijkheden krijgen om [...]