Locatie: Etten-Leur

IT-Workz werkt aan de vernieuwing van het onderwijs, en zorgt ervoor dat een nieuwe generatie op kan groeien met het beste en mooiste dat IT te bieden heeft. Bij IT-Workz maak je rechtstreeks het verschil in de ontwikkeling van tienduizenden kinderen en jongeren. Zo zorg je ervoor dat de volgende generatie optimaal is voorbereid op de toekomst. Onderwijs en ICT samenbrengen, daar wil jij toch ook bij helpen?

Vacatures

System Engineer

Etten-Leur | €3.500 - €5.000

Binnen een complexe IT-omgeving en grotendeels vanuit het kantoor in Etten-Leur bijt jij je vast in vraagstukken over o.a. Azure, Intune, Citrix, VMWare en Hyper-V.

IT Architect

Etten-Leur | €3.000 - €5.000

Om de vertaalslag van klantwens naar oplossing te maken ben je als IT Architect verantwoordelijk voor het opstellen van technische ontwerpen, implementatie- en migratieplannen, het bewaken van de (informatie-)architectuur en het maken van blueprints, designs en sizings voor toepassingen.

SQL Database ontwikkelaar

Etten-Leur | €3.500 - €5.000

Als SQL Database Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het inrichten en implementeren van de datakoppelingen in het Identity & Access Management proces.

Netwerk Engineer

Etten-Leur | €3.000 - €5.000

Als Netwerkbeheerder weet je klanten en collega's keer op keer uit de brand te helpen wanneer een complex netwerkprobleem zich voordoet.

Office365 Consultant

Etten-Leur | €3.000 - €5.000

Als Office365 Consultant ben je o.a. verantwoordelijk voor het functioneel beheer van verschillende O365-applicaties en SharePoint.

Manager Customer Care

Etten-Leur | €4.000 - €6.000

Als Manager Customer Care heb je een sterke klantfocus en ben je gericht om medewerkes te inspireren om de processen steeds zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten.

Consultant ICT

Etten-Leur | €3.500 - €5.000

Als Consultant Onderwijs en ICT bied je actief ondersteuning bij de optimalisatie van het primaire en secundaire onderwijsproces bij diverse onderwijsinstellingen.

Projectleider

Etten-Leur | €3.000 - €5.000

Als projectleider neem je diverse multidisciplinaire projectteams onder je hoede. Je stelt projectplannen op, bepaalt de benodigde middelen en stemt alles af met de stakeholders.

Accountmanager

Etten-Leur | €3.500 - €6.000

Als Accountmanager vervul je een belangrijke rol binnen het bedrijf. Je bent namelijk een aanspreekpunt voor klanten en weet hen met veel enthousiasme en inhoudelijke kennis te overtuigen van de producten en service van de organisatie.