ORDINA

Locatie: Nieuwegein

Ordina ademt vooruitgang. En dat is op elk vlak terug te zien. Ze lopen voorop in hun vakgebied, in de dienstverlening die ze aan klanten bieden, in de manier waarop collega’s bij Ordina samenwerken, in hoe ze projecten aanvliegen en in de zorg die zij dragen voor hun medewerkers.
De toekomst vóór zijn? Dan zit je bij Ordina goed!

 

Over Ordina

Ordina is een lokale, onafhankelijk (top)dienstverlener die opereert in de Benelux. Hun slogan? Ahead of change. En dat is niet voor niets. Want bij Ordina zorgen ze ervoor dat je bedrijf toekomstbestendig is en blijft, door digitaal te transformeren en veranderingen voor te zijn.

Dat doet Ordina door het bedenken en bouwen van slimme IT-oplossingen of digitale diensten, het ontwikkelen van goede software en platforms, en het beheren en optimaliseren van IT-landschappen. Onmiskenbaar staat hierin de koppeling van IT naar mens centraal: ervoor zorgen dat vernieuwingen gedragen en omarmd worden is immers cruciaal in elke transitie. Businessuitdagingen, technologie en mensen op harmonieuze wijze verbinden dus.

Ordina is actief in Nederland, België en Luxemburg. Hierdoor zitten ze dichtbij hun klanten en snappen als geen ander wat er speelt. Ze begrijpen de impact die technologie kan hebben en weten hoe ze die kunnen inzetten om processen te verbeteren en nieuwe businessmodellen te maken. En nog belangrijker: wat er nodig is om de combinatie van business en IT succesvol te maken.

Daarmee hebben zij het talent in huis om te adviseren over de beste routekaart voor de toekomst. Kernactiviteiten bestaan daarbij uit consulting-, technologie- en outsourcingdiensten.

Werken bij Ordina

Ordina heeft in de loop der jaren de fijne kneepjes van het vak zó goed in de vingers, dat ze een eigen manier van werken in het leven hebben geroepen: de Ordina-manier. Een aanpak waardoor klanten precies weten wat zij van Ordina kunnen verwachten, in elke fase van de samenwerking. Ze werken dan ook bij voorkeur in teams die ze afhankelijk van de klantwens en aard van de opdracht samenstellen.

Deze High Performance Teams (HPT) bestaan dan ook uit IT-professionals met verschillende expertises. Ze delen een uniforme manier van werken en gebruiken systemen en tools die Ordina-breed worden ingezet. De ervaring leert dat dit het beste naar boven haalt bij de medewerkers, en tot betere uitkomsten leidt voor klanten. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Vacatures Ordina

Ordina gaat als een speer en dat wordt duidelijk zichtbaar in de vacatures die momenteel bij ze openstaan. Wil jij ook aan de slag bij een innovatieve topwerkgever, in een uitstekend werkklimaat en met een superpakket aan voorwaarden?

 

 

 

.NET developer

NIEUWEGEIN | €3.500 - €5.000

Ordina is een lokale, onafhankelijk (top)dienstverlener die opereert in de Benelux. Hun slogan? Ahead of change. En dat is niet voor niets. Want bij Ordina [...]

Java Software Engineer (Medior/Senior)

NIEUWEGEIN | €3.500 - €5.000

Ordina is een lokale, onafhankelijk (top)dienstverlener die opereert in de Benelux. Hun slogan? Ahead of change. En dat is niet voor niets. Want bij Ordina [...]

PEGA Consultant

NIEUWEGEIN |

Wil jij klanten helpen om het maximale uit hun applicaties te halen? Wil jij jouw klanten helpen om voor te lopen ten opzichte van de concurrentie? dan zijn wij op zoek naar jou!

Oracle ERP Consultant

NIEUWEGEIN | €2.500 - €6.000

Gaat jouw hart sneller kloppen van het optimaliseren, beheren en uitbreiden van de systemen van klanten? En ben je graag betrokken bij grote opdrachten die een maatschappelijke impact hebben? Dan is [...]

MS SQL DBA

Nederland |

Beschik je over vaardigheden zoals analyseren, ontwerpen adviseren? En wil je deze vaardigheden graag gebruiken om een grote hoeveelheid databases voor meerdere vooruitstrevende klanten te beheren en [...]

Lead Mendix Developer

Nieuwegein | €5.000 - €6.500

Geloof jij dat het Mendix platform een middel is en geen doel op zich? Werk je graag met verschillende technieken? Reageer dan snel!

Cloud Engineer

Utrecht | €2.800 - €4.850

Ben jij senior System Engineer en toe aan jouw volgende stap? Onze klant zoekt ervaren engineers die de stap naar cloud consultant willen maken.